Τρομερό σκηνικό στο Κάρντιφ για το «αντίο» του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στην πτώση του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο της Λέστερ, στο τελευταίο ματς της ομάδας.
Χιλιάδες οπαδοί των «αλεπούδων» ταξίδεψαν μέχρι την Ουαλία για να αποθεώσουν μία τελευταία φορά τον αγαπημένο τους πρόεδρο, ο οποίος και χάρισε στην ομάδα το ανεπανάληπτο πρωτάθλημα του 2016 στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ανατριχίλα την ώρα του ενός λεπτού σιγής, με τους παίκτες της Λέστερ να δακρύζουν από τη συγκίνηση και τον Κάσπερ Σμάιχελ, τραγικό ήρωα, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα κλάματά του. Με μπλούζες που είχαν το πρόσωπο του Ταϊλανδού επιχειρηματία τυπωμένο πάνω τους και έγραφαν «το αφεντικό» (the boss), εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές.


πηγή newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.