Πλατανιάς – Καλλονή 2-1: Νίκη με τη «Σπάθα» του

Lamianow.gr
2 Min Read

Μεγάλη νίκη για τον Πλατανιά ο οποίος επεβλήθη 2-1 της Καλλονής, σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Άνοιξε το σκορ ο Μπαργκάν, ισοφάρισε ο Ανγκούλο και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γιακουμάκης. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για το δεύτερο γκολ, καθώς τόσο το φάουλ από το οποίο προήλθε, όσο και η αποβολή του τερματοφύλακα Χογκ στην ίδια φάση είναι λανθασμένες.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό και σε αυτό βοήθησε ιδιαίτερα το γρήγορο γκολ της Καλλονής στο 6ο λεπτό, με τον Μπαργκάν να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του Σωτηρίου έπειτα από προσπάθεια του Γεωργίου. Παρά το γκολ η Καλλονή συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο ο Πλατανιάς ήταν αυτός που ισοφάρισε, με κεφαλιά του Ανγκούλο έπειτα από σέντρα του Γκνιάτιτς.

Μετά το γκολ ο Πλατανιάς αναθάρρησε και δημιούργησε και αυτός ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή του τον Γιακουμάκη. Ο Έλληνας επιθετικός μάλιστα είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καθώς στο 39’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χογκ, κι έτσι το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς συνέχισε να πιέζει χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με Γιακουμάκη-Κουλιμπαλί ωστόσο πότε ο Χογκ, πότε η αστοχία δεν τους άφηναν να σκοράρουν. Όλα αυτά μέχρι τη φάση του 84’.

Πιο συγκεκριμένα ο Χογκ βγήκε από την περιοχή του για να προλάβει το Γιακουμάκη κάνοντας κοντρόλ με την κοιλιά, ωστόσο ο διαιτητής Σπάθας τον απέβαλε θεωρώντας ότι έκανε κοντρόλ… με το χέρι, δείχνοντάς του την κόκκινη κάρτα. Από το φάουλ που εκτελέστηκε στη συνέχεια, ο Ανγκούλο πήρε την κεφαλιά με τον νεοεισελθόντα τερματοφύλακα, Δαύκο να αποκρούει αλλά τον Γιακουμάκη να παίρνει το ριμπάουντ και να πετυχαίνει το τελικό 2-1. Το ματς τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Σπάθα, και τον Πλατανιά να πανηγυρίζει τη μεγάλη αυτή νίκη του.

onsports

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *