Στρατοδικείο για Μητρετώδη, Κούκλατζη – Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ (Video)

Lamianow.gr
1 Min Read

Στο στρατοδικείο αναμένεται να παραπεμφθούν με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη, αποστέλλεται από το ΓΕΕΘΑ έγκληση προς τους στρατιωτικούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 1 Μαρτίου 2018 από τους Τούρκους Στρατοχωροφύλακες στον Έβρο.

Αποδέκτες θα είναι επίσης και ανώτεροι αξιωματικοί του Δ’Σώματος Στρατού, της ΧVI (16ης) Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού και της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, στο σχηματισμό που υπηρετούσαν οι δύο στρατιωτικοί.

Το κατηγορητήριο, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι βαρύτατο και στρέφεται κατά των όλων των προσώπων που εμπλέκονται ή φέρουν ευθύνη για τις παραλείψεις, που σύμφωνα με την έρευνα αλλά και την αποτίμηση που έχει γίνει οδήγησαν στα γεγονότα της 1ης Μαρτίου.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητηθεί από τα δέκα και πλέον πρόσωπα, που πιθανόν θα είναι και περισσότερα, να απολογηθούν γραπτώς

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΘΑ, βασικός στόχος είναι να διασφαλιστεί το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • «Γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό με τα δύο στελέχη του ΣΞ στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ FAKE NEWS ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ OPEN? ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΓΩΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *