Ο συνταξιούχος αστυνομικός με αυτόν τον τρόπο απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά. Κάποια στιγμή όμως έγινε αντιληπτή η δράση του και η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες.
Εκεί ο 53χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών και 4 μηνών, αλλά ενδεχομένως η υπόθεση να έχει και συνέχεια καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστεί όλος ο φάκελος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για περαιτέρω διερεύνηση καθώς ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλα «παρακλάδια» στη δράση του.
Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5.000 ευρώ μέχρι να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.
Πηγή: Ελευθερία/ kosmoslarissa

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.