Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    odhgoi | Lamianow.gr
    Κακοκαιρία Byron: Οδηγοί πλήρωσαν Αττική Οδό, δεν έλαβαν ενημέρωση και εγκλωβίστηκαν στα διόδια Ελευσίνας
    paidaki | Lamianow.gr
    Λουτράκι: Επιμένει στην καταγγελία η δασκάλα του 6χρονου – «Την θώπευσε στο στήθος, είχε ερωτική διάθεση» λέει ο δικηγόρος της
    simoria | Lamianow.gr
    Συμμορία έφερνε παιδιά από το εξωτερικό και τα έβαζε να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – Ζούσαν σε υπόγεια, όποιος αντιδρούσε έτρωγε ξύλο
    lakonia | Lamianow.gr
    Κακοκαιρία Byron: Δραματικές ώρες στη Λακωνία – Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της (EIKONEΣ, ΒΙΝΤΕΟ)
    jjjg 1 | Lamianow.gr
    Πλημμύρισε αίθουσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Φοιτητές προσπαθούν να σταματήσουν τα νερά, δείτε βίντεο
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    sef | Lamianow.gr
    Καταγγελία «βόμβα» για το ΣΕΦ: «Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρολόγο, κίνδυνος για τη σωματική μας ασφάλεια»
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Κοινή ανακοίνωση-καταγγελία των ΣΕΠΕ Φθιώτιδας και Λοκρίδας!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Κοινή ανακοίνωση-καταγγελία των ΣΕΠΕ Φθιώτιδας και Λοκρίδας!

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Οκτ 13, 2018 @ 8:48
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
3 Min Read
SHARE

Με έντονη ανησυχία διαπιστώνουμε ότι έχουν παρέλθει πλέον των 15 ημερών από την τοποθέτηση των Συντονιστών εκπαίδευσης και δυστυχώς η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας παραμένει χωρίς Διευθυντή.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Παρόλο που έγκαιρα είχαμε επισημάνει το πρόβλημα που θα προέκυπτε με την κενούμενη θέση του Διευθυντή Π. Ε. Φθιώτιδας και την απουσία νομικού πλαισίου για την αναπλήρωσή του, εν τούτοις η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας παραμένει παγερά αδιάφορη με αποτέλεσμα να έχει αναστείλει σχεδόν τη λειτουργίας της.

Το ζήτημα έχει λάβει πολύ ανησυχητικές διαστάσεις  αφού δεν υπάρχει δυνατότητα υπογραφής καμιάς διοικητικής πράξης (τοποθέτηση αναπληρωτών, πληρωμές εκπαιδευτικών, υπογραφή εγγράφων) με το κενό εξουσίας που έχει δημιουργηθεί να προκαλεί μια άκρως δυσλειτουργική κατάσταση στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  στη Φθιώτιδα. Αναρωτιόμαστε αν οι υπεύθυνοι έχουν λάβει γνώση και αναγνωρίζουν τη λύση που δόθηκε σε άλλη Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα.

Αν λάβει κανείς υπόψη του τη μη αναπλήρωση των Διευθυντών αρκετών σχολικών μονάδων μετά την τοποθέτησή τους ως Συντονιστών, τα κενά των εκπαιδευτικών που υπάρχουν στα σχολεία και υπερβαίνουν τα 100 μόνο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση,  καθώς και τις πρόσφατες δηλώσεις υπηρεσιακών παραγόντων της εκπαίδευσης ότι δεν προβλέπεται η άμεση αναπλήρωσή τους, αντιλαμβάνεται κανείς τη ζοφερή κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο της εκπαίδευσης στο νομό μας.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Με βάση τα παραπάνω καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και τους υπεύθυνους εκφραστές της στη Φθιώτιδα να μεριμνήσουν για την άμεση αναπλήρωση του Διευθυντή Διεύθυνσης Π. Ε. Φθιώτιδας,  την αναπλήρωση των κενών με το διορισμό ανάλογου αριθμού αναπληρωτών και την τοποθέτηση Διευθυντών στις κενούμενες θέσεις των αντίστοιχων σχολικών μονάδων.

Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την επιδεικτική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας στο θέμα της αναπλήρωσης του Διευθυντή Δ/νσης Π. Ε. Φθιώτιδας, καθώς και την απαράδεκτη στάση του στο θέμα διορισμών. Είναι ολοφάνερο πια ότι η απουσία μόνιμων διορισμών, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κι έχει στερήσει από τους μαθητές το δικαίωμά τους για μια ποιοτική εκπαίδευση.

Για το Δ. Σ.  του Σ.Ε.Π.Ε. Φθιώτιδας                                                            Για το Δ. Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Λοκρίδας

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ   ΚΑΪΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                      ΧΟΥΛΙΑΡΑ-ΣΙΔΕΡΑ Π. ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

ΠΡΑΠΑΣ

TAGGED:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣΕΠΕ Λοκρίδας!ΣΕΠΕ ΦθιώτιδαςΦΘΙΩΤΙΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article H Λαμία γιορτάζει / Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης
Next Article Λαμία: Αποφάσισαν πορεία διαμαρτυρίας οι φοιτητές Πληροφορικής του ΤΕΙ Στερεάς (εικόνες)
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 12°
96%
Πα
13 °C
Σα
14 °C
Κυ
16 °C
Δε
13 °C
Τρ
14 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

pp out maketa | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Λαμιέων “χτύπησε το καμπανάκι” για αξιοκρατία και ισονομία – Καταχειροκροτήθηκε σε συνέδριο του ΟΤΑ στα Γιάννενα (Vid)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ
agrotis | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αγρότες στη Θήβα έκλεισαν την εθνική Αθηνών – Λαμίας – Ενισχύεται το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια Θεσσαλονίκης, θέλουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

roditsa | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στον Ξηριά στη Ροδίτσα – Κλειστός και ο κόμβος της Οινόης στο ρεύμα προς Λαμία

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης