Έμειναν χωρίς νίκη Λαμία και ΟΦΗ (1-1-video)

Lamianow.gr
3 Min Read

Δεν ανέδειξε νικητή των ντέρμπι ουραγών μεταξύ της Λαμίας και του ΟΦΗ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νέιρα στο 62΄ και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Μπαράλες στο 80΄.

Η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση με 3 βαθμούς και ο ΟΦΗ στην 15η με 2β.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με την έναρξη του αγώνα και επιχείρησαν με κινητήριο μοχλό τον κεφάτο Επστάιν, να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ, εκμεταλλευόμενοι τις «αρρυθμίες» του ΟΦΗ στην αριστερή πλευρά της άμυνας, καθώς επίσης και της αδυναμίας των Κρητικών να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους.

Όσες φορές όμως κι αν η μπάλα κατέληξε μέσα στο κουτί στον φουνταριστό Μπαράλες, δεν καρδιοχτύπησαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Αργεντινό στράικερ να μην απειλεί αν και βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από στημένες μπάλες.

Μετά το 25΄ο ΟΦΗ άρχισε σταδιακά να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ισορροπεί το παιχνίδι, κρατώντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του.

Η κορυφαία ευκαιρία του α΄ημιχρόνου ήταν δική του, με τον Πλατέλλα στο 42΄και τον Σαράνοφ να λέει «όχι» για γκολ στον μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ. Παρεμπιπτόντως για πρώτη φορά στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ δεν δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλείου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στην πρώτη της τελική προσπάθεια και με δράση τον Χουάν Άνχελ Νέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σε μια περιπετειώδη φάση διαρκείας «ξεκλείδωσε» την άμυνα με ένα γυριστό πλασέ από κοντά εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία του πορτιέρε Σαράνοφ και της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων.

Η έμπνευση του Χάβου να ρίξει τον Μαστούρ στο παιχνίδι είχε ευεργετικά αποτελέσματα για τους γηπεδούχους. Η ποδοσφαιρική ευφυία του Μαροκινού έφερε το πέναλτι μέσω του οποίου ο Μπαράλες έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Λαμία που την δικαιούταν βάσει της εικόνας του αγώνα ενώ στο τέλος θα μπορούσε να «κλέψει» και τη νίκη αν ο Μπαράλες έδειχνε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο αντιπάλους που παραμένουν χωρίς «τρίποντο» και ψάχνουν τη νίκη που θα τους «ξεβαλτώσει» και θα τους βγάλει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις
Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (61’ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (54’ Καραμάνος), Επστάιν, Μπερτόλιο (70’ Μαστούρ), Μπαράλες.
Στον πάγκο οι: Μελισσάς, , Καρυπίδης, , Πλιάτσικας, , Τσούκαλος.https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83’ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Βουό, Πλατέλλας, Αραβίδης (60’ Ντίνας), Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Νέιρα (72’ Παπαστεριανός), Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, , Σασί.

Διαιτητής:Άγγελος Ευαγγέλου
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
6 Comments
  • Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές δεν την πονάνε την ομάδα.Φέτος στην Λαμία,του χρόνου στην ΑΕΛ,του παραχρόνου στο εξωτερικό κλπ κλπ.Εμάς όλους όσους πηγαίνουμε στο γήπεδο και βλέπουμε ένα άλλο επίπεδο ομάδων, μιαν άλλη ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα Λαμία παντού στα media ΄μας στεναχωρεί το ενδεχόμενο να πέσουμε κατηγορία.
    Το θέμα είναι να τα δώσουν όλα για όλα οι παίκτες.Ο προπονητής Μάκης Χάβος έχει την εκτίμηση και την στήριξή μας και πιστεύουμε ότι θα την στρώσει την ομάδα.

  • Πίστωση χρόνου στον νέο προπονητή. Σε οιαδήποτε άλλη περίπτωση (γκρίνιες, διαμαρτυρίες, υψηλή κριτική) θα έχουμε αντίθετα αποτελέσματα. Ας μην γινόμαστε όλοι ειδικοί. Την στιγμή που δεν μάς κοστίζει τίποτα….

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ <>,ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ Ή ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

  • Δεν είχε καμία σχέση η χθεσινή εμφάνιση με εκείνη με την Ξάνθη(β ημίχρονο).Νομίζαμε χθες ότι θα βλέπαμε μια ίδια Λαμία στο ΔΑΚ αλλά απογοητευτήκαμε.Κουρασμένοι και αγχωμένοι ήταν οι παίκτες μας.Δεν κυνηγούσαν την μπάλλα με όρεξη και ζωντάνια.Εχουμε βαρεθεί να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.Τι να γράψουμε?Να ευλογούμε τα γένια μας? Δεν κάνουν οι παίκτες αυτοί.Είναι μεγάλοι στη ηλικία,ίσως δεν έχουν και καλή ψυχολογία και δεν τραβάνε.Πολλά λάθη στην επίθεση!Οι παίκτες του ΟΦΗ ειδικά στην επίθεση ήταν πολύ γρήγοροι.

  • Ενώ είχε δείξει καλά στοιχεία με την αλλαγή προπονητή, χτες κάναμε βήματα πίσω με την εμφάνισή μας. Νωθρότητα κυρίως στο Α ημίχρονο και σε κακή κατάσταση αρκετοί παίκτες. Έβλεπες τους αντίστοιχους του ΟΦΗ που γυάλιζε το μάτι τους και έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά. Ευκαιρία τώρα στη διακοπή για περισσότερη δουλειά στη προπόνηση και για καλύτερη αξιολόγηση των “βασικών” και των “αναπληρωματικών”.

  • Πείτε και για το χορτάρι που τα παρταλια του γηπέδου και της δημοτικής αρχής το παπαρωσανε στο ημίχρονο. Με αποτέλεσμα να γλιστράνε στο 2ο. Αυτά ούτε στο ερασιτεχνικό. Όσον αφορά την ομάδα απλά χεσμενη.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *