O κυκλώνας “Ζορμπάς” μπορεί να έφυγε αλλά άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του. Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια και όχι μόνο. Προβλήματα τα οποία συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά.
Η εικόνα που βλέπετε μας έρχεται από την οδό Θερμοποταμού στην περιοχή της Αιδηψού .

Η γη άνοιξε στην κυριολεξία καταπίνοντάς το αυτοκίνητο που βλέπετε. Το είχε παρκάρει λίγα λεπτά πριν μία επιχειρηματίας της περιοχής.
Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος πεζός ή άλλο όχημα από το σημείο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.