Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων Χρήστου Μαντά και Φωτεινής Βάκη απο την πρώτη σειρά των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και πλήθος μητροπολιτών ενώ παρόντες ήταν οι περισσότεροι βουλευτές.
Μεταξύ των απουσιών εντοπίζεται του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων Χρήστου Μαντά και Φωτεινής Βάκη απο την πρώτη σειρά των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ με ορισμένους να εκτιμούν πως με τον τρόπο αυτό εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους και για τον πρόσφατο ανασχηματισμό αλλά και για τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στην δομή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνητικού κόμματος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.