Γραπτό διαγωνισμό για την μόνιμη πρόσληψη 32 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα διενεργήσει το προσεχές διάστημα το ΑΣΕΠ.
Η σχετική προκήρυξη (1Γ/2015) απεστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Από τις θέσεις αυτές, οι 25 αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αφρικής, εκ των οποίων αντιστοιχούν έξι θέσεις σε πολύτεκνους και παιδιά πολυτέκνων και τρεις θέσεις σε τρίτεκνους και τέκνα αυτών.
Οι υπόλοιπες προσλήψεις θα γίνουν από δύο στους Κρατικούς Αερολιμένες Μυκόνου και Σαντορίνης και από μια στα αεροδρόμια Ρόδου, Κω και Ηρακλείου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.