Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    mits | Lamianow.gr
    Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με τους αγρότες
    farmaka | Lamianow.gr
    Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
    xania | Lamianow.gr
    Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα
    alexis | Lamianow.gr
    Αλέξης Γρηγορόπουλος: Πορεία μνήμης στο κέντρο της Αθήνας – Αφήνουν λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε
    mpa | Lamianow.gr
    Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια: Παράτησε την 2χρονη ανιψιά στο αυτοκίνητό του και το έβαλε στα πόδια
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    fener | Lamianow.gr
    Ποιος παίκτης της Φενέρμπαχτσε είδε… καμουφλαρισμένος το Παναθηναϊκός – Βαλένθια
    sef | Lamianow.gr
    Καταγγελία «βόμβα» για το ΣΕΦ: «Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρολόγο, κίνδυνος για τη σωματική μας ασφάλεια»
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας: “Συγκεντρωνόμαστε ενάντια στο Μίσος “

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας: “Συγκεντρωνόμαστε ενάντια στο Μίσος “

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Σεπ 21, 2018 @ 7:10
1 Σχόλιο
Share
3 Min Read
SHARE

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την φιέστα μίσους, που διοργανώνουν τα υπόδικα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2018 στις Θερμοπύλες, με την ανοχή- συνενοχή των τοπικών αρχών.

-Advertisement-
fitcare

Εβδομήντα χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την ήττα του φασισμού, η Ευρώπη δοκιμάζεται από την άνοδο της ρατσιστικής και της ναζιστικής ακροδεξιάς. Όμως οι ρατσιστές και οι νεοναζί έχουν αντίπαλο: το μαζικό και πολύμορφο κίνημα, το οποίο στους δρόμους όλης της Ευρώπης αγωνίζεται.

Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι παρά τα υποχείρια των αφεντικών, που από τη δεκαετία του ’80 επιχειρούν αποτυχημένα να χτυπήσουν τους εργάτες και όλους τους δίκαιους κοινωνικούς αγώνες. Όταν οι Χρυσαυγίτες λένε πως είναι «αντισυστημικοί», λένε ψέματα. Από τη μέρα που οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής μπήκαν στη βουλή, υποστήριξαν όλη τη σημερινή οικονομική βαρβαρότητα με κάθε τρόπο. Εναντιώθηκαν στο δίκαιο αγώνα των, για 6 μήνες, απλήρωτων λιμενεργατών και παράλληλα υποστήριξαν πως οι εφοπλιστές δεν πρέπει να φορολογούνται (!), υποστήριξαν το ξεπούλημα της Α.Τ.Ε (Αγροτικής), υποστήριξαν να χαριστούν τα χρέη στα αφεντικά – μαφιόζους των ΠΑΕ, και τέλος το ίδιο το καταστατικό τους υποστηρίζει την υποδούλωση των εργαζόμενων στις εργοδοτικές ενώσεις. Σε όλους τους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες των τελευταίων δεκαετιών, οι φασίστες δεν κάνουν κάτι άλλο από το να συνεργάζονται με τους χαφιέδες και τους τραμπούκους των ΜΑΤ υψώνοντας ναζιστικά το χέρι.

Τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, που έχουν κάνει εκατοντάδες επιθέσεις κατά προσφύγων και μεταναστών, πάντα η αστική δικαιοσύνη τους ρίχνει στα «μαλακά». Με τον Ρουπακιά να είναι έξω από τη φυλακή και δεκάδες άλλους, που είχαν δικαστήρια για επιθέσεις, να «καταδικάζονται» με κάτι χρόνια αναστολή και να μην βλέπουν καν την είσοδο της φυλακής, αποδεικνύοντας πόσο τους χρειάζεται το σύστημα για να επιβιώσει.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Μόνο οι μαζικοί συλλογικοί αγώνες στους χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και στις γειτονιές  μπορούν να αντιπαλέψουν πραγματικά τη φασιστική απειλή. Με μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια σε κάθε δημόσια εμφάνιση των φασιστών. Με αντιφασιστική δράση και ενημέρωση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς και σπουδών. Να τσακίσουμε το φασισμό να ανατρέψουμε το σύστημά τους.

Καλούμε την κοινωνία της Φθιώτιδας, σωματεία, οργανώσεις, δημοτικές παρατάξεις, να καταδικάσουν την συγκέντρωση αυτή και να αντιδράσουν απέναντι στους νεοναζί. Καλούμε σε Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 17:30 στο Χώρο Φιλοξενίας των Θερμοπυλών.

Λαμία 20-09-2018

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Λαμίας

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Φθιώτιδας

MAGAZINO

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: Έναρξη παραγγελιών 43ης διάθεσης προϊόντων
Next Article Φθιώτιδα: “Πικρή” χρονιά για τους ελαιοπαραγωγούς / 80% κάτω η παραγωγή
1 Σχόλιο
  • Ο/Η ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ λέει:
    Σεπ 20, 2018 @ 20:51 στις 8:51 μμ - 20/09/2018

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ! ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΡΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ Ή ΔΕΞΙΟ! ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
14°C
Lamia
overcast clouds
15° _ 13°
82%
4 km/h
Σα
14 °C
Κυ
14 °C
Δε
15 °C
Τρ
15 °C
Τε
15 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

mploko | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αγρότες έκλεισαν τον Μπράλο – Αλλαγές στην κυκλοφορία μέχρι νεωτέρας – από που μπορείτε να κινηθείτε

evia th | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Απίστευτο περιστατικό για άνδρα στη Χαλκίδα – Ήταν στη βάρκα του και είδε μια μαύρη σκιά να τον πλησιάζει – BINTEO

Photo 1765020590913 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία : Έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας και έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο Μπράλλο οι αγρότες (Φωτό, Βίντεο)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης