Να απεμπλακεί όσο το συντομότερο δυνατό από την Μουσκρόν πουλώντας τις μετοχές της επιθυμεί ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της HLN (www.hln.be) ο Ταϊλανδός μετά από έξι –μόλις- μήνες έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του να πουλήσει τις μετοχές της βελγικής ομάδας και αναζητά νέο επενδυτή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο παρουσιάζει δυσκολίες καθώς το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα προκαλεί μεγάλα ερωτήματα εάν θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.
Για τον λόγο αυτό, αλλά και επειδή θέλει να μπορέσει να διαθέσει τα χρήματα στην επένδυση του Παναθηναϊκού, εκτιμά ο συντάκτης του δημοσιεύματος ότι ο Παϊρόζ έχει στο μυαλό του να πουλήσει τις μετοχές και με μικρότερο ποσό από εκείνο που τις αγόρασε. Επίσημα το ποσό της πώλησης δεν έχει γίνει γνωστό.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.