“Πόλεμος” (;) μεταξύ Νηρέα Λαμίας και Ν.Ε Λαμίας…(;)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Μια ανακοίνωση που ανοίγει… μέτωπο με την Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας εξέδωσε ο Νηρέας Λαμίας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Αξιότιμο Αθλητικό κοινό της πόλης μας, μετά λύπης σας ενημερώνουμε πως τα τραγελαφικά του αθλητισμού συνεχίζονται στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου το Αθλητικό Σωματείο Υδατοσφαίρισης Ν.Ε. Λαμίας, διοργανώνει τουρνουά ακαδημιών υδατοσφαίρισης «εκπαιδευτικού χαρακτήρα» με τη συμμετοχή ομάδων εκτός Περιφέρειας και η μοναδική ομάδα της πόλης που συμμετείχε στην Α1 Εθνική κατηγορία(2 χρονιές), σε 2 Final Four  Κυπέλλου Ελλάδας, δεν έχει προσκληθεί για συμμετοχή.  Και διερωτόμαστε, τι «εκπαιδευτικού χαρακτήρα» τουρνουά ακαδημιών  εγκρίνουν  οι υπεύθυνοι, όταν αποκλείεται από τους διοργανωτές η έτερη ομάδα της πόλης μας και του Δήμου μας.

Τι θα απαντήσουμε εμείς ως Δ.Σ. αλλά και οι προπονητές μας  στους μικρούς αθλητές  για  τον αποκλεισμό τους ή την περιθωριοποίηση,  ποια η ευγενής άμιλλα και το  ευ αγωνίζεσθαι.

Είμαστε πλέον  πεπεισμένοι  πως με τέτοιες ενέργειες ο αθλητισμός των μικρών παιδιών της πόλης πάει δεκαετίες πίσω.                                                                                                                                                                    Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επίσης σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που θα διοργανώσουμε, να είστε σίγουροι πως η πρώτη πρόσκληση θα απευθύνεται στο έτερο σωματείο της πόλης μας διότι πάνω απ’όλα διδάσκουμε «αθλητικό πνεύμα & πολιτισμό».

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                    O Γ. Γραμματέας                     Μπετχαβάς Χρήστος                                                          Κολώνιας Ευάγγελος”

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *