Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου μπορεί να ξεκίνησε τον αγώνα της με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού έχασε το χρόνο και δεν εκτέλεσε τελικά βολή, ωστόσο κατάφερε να τον ολοκληρώσει με βολή ανάλογη των δυνατοτήτων της και να πάρει τελικά την πρόκριση για τον τελικό.
Η έμπειρη αθλήτρια σημείωσε στην τρίτη της βολή 56,52 μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Α΄ γκρουπ, επίδοση που ήταν ικανή να της δώσει ως 12η την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου.
Η πρωταθλήτρια μας θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το ατομικό της ρεκόρ, αφού είναι σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό για την Αναγνωστοπούλου είναι πως κατάφερε να αντιδράσει στον σημερινό προκριματικό, παρά την πρώτη άκυρη και τη χαμηλή δεύτερη βολή, βρήκε το σθένος και πέτυχε κάτι καλό στην τρίτη και τελευταία της ευκαιρία.
Μόλις τρεις αθλήτριες από το πρώτο γκρουπ έπιασαν το όριο των 58,50 μέτρων και τέσσερις στο δεύτερο γκρουπ. Την καλύτερη βολή σημείωσε η κορυφαία όλων, η Σάντρα Πέρκοβιτς με 64,54 μέτρα.
ΠΗΓΗ: segas.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.