Άναψε φωτιές ο Μιλιβόγεβιτς στην Κροατία!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Με καπέλο του Ερυθρού Αστέρα κατέβηκε για δηλώσεις στη μικτή ζώνη του «Μάξιμιρ» ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τους ανθρώπους της Ντινάμο να του ζητούν να το βγάλει και τον Σέρβο του Ολυμπιακού να τους απαντά: «ποιο είναι το πρόβλημά σας;»

Mε πανηγυρική διάθεση βγήκε για να κάνει δηλώσεις μπροστά στους Κροάτες ρεπόρτερ ο Σέρβος, Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Παρά τη γνωστή κόντρα που υπάρχει τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και μεταξύ της Ντινάμο και του Αστέρα, ο μέσος του Ολυμπιακού φόρεσε καπέλο με το σήμα του συλλόγου του Βελιγραδίου και ξεκίνησε να μιλάει στον Τύπο.

Αρχικά δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα, όταν όμως τον πήραν χαμπάρι οι γηπεδούχοι, άνθρωπος της Ντινάμο τον πλησίασε και του ζήτησε να βγάλει το καπέλο, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια, όπως αργότερα τόνισε και μιλώντας με άνθρωπο του Ολυμπιακού. Βεβαίως, η «ερυθρόλευκη» απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Ο μεν Μιλιβόγεβιτς του απάντησε «δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα, που είναι το κακό;», ενώ από τον Ολυμπιακού είπαν ότι «προβοκάτσια ήταν αυτά που έλεγε ο Σίλντεφελντ».

Μόλις ο Σέρβος τελείωσε τις δηλώσεις του στους Κροάτες, το μέλος της διοίκησης της Ντινάμο και άνθρωπος της Αστυνομίας του ζήτησαν να ανέβει στο πούλμαν της ομάδας χωρίς να μιλήσει και στους Έλληνες δημοσιογράφος όμως αυτός ήταν κατηγορηματικός: «Θα μιλήσω κανονικά και μετά θα φύγω»!

 

sdna.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *