Ο ψυχολογικός πόλεμος των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Σπανούλη

Lamianow.gr
3 Min Read

Ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε μία πολύ κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν σκιά του καλού του εαυτού και με τραγικά ποσοστά (2/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 0/2 βολές) όχι μόνο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του σε ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά τη “χαντάκωσε” κιόλας με αρκετές λάθος επιλογές σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η μοναδική κάτω του μετρίου εμφάνιση του “V-Span” σε αυτό το γήπεδο, καθώς όπως παρουσιάσαμε σε άλλο στατιστικό θέμα, ο άσος των Ερυθρολεύκων σε 15 επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει, μαζί με το χθεσινό ματς, 28/72 δίποντα και 23/87 τρίποντα!

Πάντως, για την τελευταία του τραγική επίδοση ίσως υπάρχει μία πειστική εξήγηση που έχει να κάνει με το “πικάρισμα” που βίωσε από την εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο “Kill Bill” άφησε το Τριφύλλι για να πάει στον αιώνιο αντίπαλο, ωστόσο φαίνεται πως οι φίλαθλοι δεν του το συχγωρούν με τίποτα.

Στο χθεσινό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά του αρχηγού του Ολυμπιακού, ωστόσο το φοβερό από την εξέδρα έγινε στο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, όταν οι οπαδοί έκαναν απίστευτη καζούρα στον “V-Span” σε κάθε σουτ που επιχειρούσε. Συγκεκριμένα, το κοινό φώναζε “όλε” στις επιτυχημένες προσπάθειες του Σπανούλη και “αχ” στις αποτυχημένες! Δείτε το βίντεο παρακάτω…

Και μπορεί ο Σπανούλης να έχει την εμπειρία να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και να μην επηρεάζεται, αλλά όπως φαίνεται ο χθεσινός “ψυχολογικός πόλεμος” της “πράσινης” κερκίδας σίγουρα έπαιξε το ρόλο του για να βρεθεί ο διεθνής γκαρντ σε τόσο κακή μέρα.

Ακόμα και οι πιο μεγάλοι αθλητές, μπορεί να “λυγίσουν” κάτω από τέτοιες συνθήκες και να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους υπό το βάρος μια “εχθρικής” ατμόσφαιρας.

Πάντως, εν προκειμένω το “τρολάρισμα” των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν στα φίλαθλα πλαίσια και, φυσικά, δεν είναι καταδικαστέο. Μακάρι, δηλαδή, κάθε φορά οι φίλαθλοι στα ελληνικά γήπεδα να επέλεγαν τέτοιους τρόπους αποδοκιμασίας.

Sportdog

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *