Φενέρ, Μακάμπι και Χίμκι στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά του Παύλου

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Χίμκι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Παναθηναϊκού και θα έρθουν στο ΟΑΚΑ για να πάρουν μέρος στο πρώτο ετήσιο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να θεσπίσει ένα μεγάλο φιλικό τουρνουά, στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα, που τον… εκτόξευσε στην κορυφή της Ελλάδας και έξι φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ευρώπης. Μάλιστα, οι «πράσινοι» επιθυμούν το εν λόγω τουρνουά να γίνει σύντομα το Νο. 1 τουρνουά προετοιμασίας στην Ευρώπη.

Το SDNA σας είχε ενημερώσει πως οι πρώτες προσκλήσεις που στάλθηκαν πήγαν στην Φενέρμπαχτσε, τη Ζαλγκίρις Κάουνας και την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η σύνδεση του «τριφυλλιού» με τις πρώτες δύο ομάδες βρίσκεται στον… πάγκο των αντιπάλων (Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Σαρούνας Γιασικεβίτσιους), ενω΄οι καλές σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι κρατούν εδώ και χρόνια.

Η «Φενέρ» και η «ομάδα του λαού», λοιπόν, αποδέχθηκαν την τιμητική «πράσινη» πρόσκληση, σε αντίθεση με τους Λιθουανούς. Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας κάλεσαν αντί της Ζαλγκίρις την ισχυρή Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Αλεξέι Σβεντ, που και την ερχόμενη σεζόν θα παίζει στην Euroleague.

Ως εκ τούτου, όλα δείχνουν πως στο πρώτο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου θα πάρουν μέρος οι: Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι.

Καταλαβαίνει κανείς πως από την πρώτη κιόλας σεζόν το τουρνουά θα είναι πολύ δυνατό και οι «πράσινοι» σκέφτονται την επόμενη χρονιά να καλέσουν έξι ομάδες top επιπέδου και να προσθέσουν μία παραπάνω μέρα για περισσότερους αγώνες.

πηγη-sdna.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *