Σε επικίνδυνη μόδα μετατρέπονται οι απειλές κατά ποδοσφαιριστών που κάνουν κάποιο λάθος στο Μουντιάλ. Τελευταίο θύμα ήταν ο Νικολάι Γιόργκενσεν, ο οποίος δέχθηκε προσβολές και απειλές στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, επειδή έχασε το τελευταίο πέναλτι της Δανίας στον νοκ άουτ αγώνα με την Κροατία.
Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο twitter η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας, προσθέτοντας ότι έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία.
«Η κοινωνία μας δεν πρέπει να δέχεται ποτέ απειλές θανάτου, είτε πρόκειται για αστέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είτε για πολιτικούς ή άλλους. Είναι εντελώς απαράδεκτο και αναξιοπρεπές», αναφέρει η ομοσπονδία.
Πηγή: zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.