Νεότερα από την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher

Δήμητρα Γιωτίδου
2 Min Read

Ευχάριστα νέα φαίνεται πως κατέφθασαν για τους φίλους της F1, καθώς η υγεία του θρύλου Michael Schumacher βελτιώνεται συνεχώς, αργά αλλά σταθερά.Η μεγάλη σε διάρκεια και ακριβή ιατρική του περίθαλψη φαίνεται πως έχει αποτελέσματα, αφού άνθρωποι του στενού του κύκλου δηλώνουν πως ο Γερμανός έχει πολλές ελπίδες να ζήσει μια «κανονική» ζωή μετά την αποθεραπεία του.

Λίγες είναι οι πληροφορίες που διαρρέουν σχετικά με την υγεία του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη της μάνατζερ του αστέρα της F1, η κατάστασή του συνεχώς βελτιώνεται.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως η κατάσταη του Michael βελτιώνεται και το λέω αυτό σκεπτόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης του»

«Αλλά σίγουρα θα διαρκέσει πολύ ακόμα αυτή η μάχη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέσα σε αυτήν και παλεύουμε μαζί του», δήλωσε η μάνατζέρ του Sabine Kehm.

Η καθηγήτρια του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Karlsbad της Γερμναίας, Curt Diehm, είπε: «Ενώ η απώλεια βάρους για άτομα που είναι σε κώμα είναι φυσιολογική, 20 κιλά για άτομα με φυσιολογικό βάρος είναι πολλά

«Πρέπει να σκεφτούμε πως οι μύες του σώματος αποδυναμώνονται λόγως της ακινησίας.»

Οι δηλώσεις αυτές ουσιατικά έρχονται για να καθησυχάσουν τους φιλάθλους της F1 μετά από τη διαρροή πολλών φημών πως η κατάσταση του Schumacher είναι άσχημη.Η απώλεια βάρους σε άτομα που είναι σε πλήρη ακινησία είναι φυσιολογική, σύμφωνα με τη γιατρό.

Άξιο επισήμανσης είναι επίσης η πολυδάπανη ιατρική φροντίδα που προσφέρουν οι ιατροί στον Γερμανό. Υπολογίζεται πως περίπου 154,000 δολάρια την εβδομάδα ξοδεύονται για την παροχή των υπηρεσιών των γιατρών στον Michael, ενώ τον χρόνο είναι περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια. Η σύζυγος του Schumi πούλησε πρόσφατα το ιδιωτικό του jet και το σπίτι τους στη Νορβηγία για να εξασφαλίσει το απαραίτητο κεφάλαιο για τις ακριβές υπηρεσίες των γιατρών.

 

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *