Σοκ προκαλεί στην μικρή κοινωνία του χωριού Δημητρόπουλο Αιγιαλείας η είδηση πως μια 88χρονη κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της, το πρωί του Σαββάτου.
Το τραγικό είναι πως ο εγγονός της διέκρινε από μακριά πως υπάρχει φωτιά στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του, λόγω ενός δέντρου που καιγόταν και ειδοποίησε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου για πυρκαγιά.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο filodimos.gr, ο εγγονός έτρεξε στην αυλή και βλέποντας τη γιαγιά του να καίγεται προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τη σβήσει με μια καλαμένια σκούπα που βρήκε εκεί κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. Άμεσα επιχείρησαν στο σημείο και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που μαζί με τους αστυνομικούς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, της καμένης σoρού της άτυχης γυναίκας.
Τα αίτια του δυστυχήματος αναζητά με προανακριτική διαδικασία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, με μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για αυτοχειρία, μιας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η γυναίκα βρέθηκε να κρατάει στο χέρι της ένα μπιτόνι βενζίνη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.