ΒΟΜΒΑ! Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν;

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Οπως αποκαλύπτει το sdna.gr ο Γκανέζος άσος έχει ξεπεράσει μεν τις ενοχλήσεις σε κοιλιακό/προαγωγό (σύνδρομο), αλλά είναι πολύ πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης εξαιτίας του πισωγυρίσματος με τον τραυματισμό του και υπολογίζεται να φτάσει στις επιθυμητές μετρήσεις σε 4 με 5 εβδομάδες από σήμερα!

Πριν από το ντέρμπι των “αιωνίων”, άλλωστε, υπάρχει η επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των εθνικών ομάδων. Στις 7 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στο Περιστέρι για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στην ιστορική έδρα της ομάδας είναι προγραμματισμένος για τις 21 του Νοέμβρη.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προβλέπεται να είναι καθοριστικό για την ενσωμάτωση του Εσιέν στην ομάδα, (με σταδιακό τρόπο, αρχικά για 30’, κατόπιν για 60’ κλπ) σύμφωνα με το πλάνο που έχει ετοιμαστεί και δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι στιγμής οι ημερομηνίες-στόχοι για τον Γκανέζο πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων.

Εάν ωστόσο και αυτή τη φορά προκύψει κάποια νέα εμπλοκή, τότε ο Εσιέν θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα στο Τριφύλλι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι για το χαρακτήρα του Εσιέν ουδείς στον Παναθηναϊκό έχει κάτι να προσάψει, κοινώς δεν υπάρχει ούτε καν η παραμικρή υπόνοια ότι “κοροϊδεύει”. Τουναντίον άπαντες εκτιμούν ότι προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να αντεπεξέλθει και να ενταχθεί στη διάθεση του προπονητή του.

ΠΗΓΗ-sdna.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *