Με βροχές θα «κυλήσει» η Δευτέρα (12/10)

Lamianow.gr
3 Min Read

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με βελτίωση από το απόγευμα, προβλέπει για αύριο Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως της πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και καταιγίδες.
Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία αναμένονται, παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές και το πρωί κατά τόπους ομίχλη. Η θερμοκρασία, σε Θράκη και Μακεδονία θα φτάσει στους 22 με 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο θα σημειώνονται μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Στην ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 25 βαθμούς.
Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ.

Στην Κρήτη προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ο καιρός προβλέπεται άστατος με βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς.
Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα πεδινά μέχρι τους 25 με 27 βαθμούς και στα ορεινά έως τους 19. Από το απόγευμα στον Κορινθιακό θα πνέουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι.
Στην Αττική προβλέπονται, λίγες νεφώσεις και άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα, θα δείχνουν, τα ξημερώματα 18 βαθμούς, το μεσημέρι 25 και τη νύχτα προς τη Τρίτη 16.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς, αλλά τη νύχτα προς τη Τρίτη θα πέσει στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Newsbomb

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *