Σε ρινγκ μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος του «Παναγιώτης Μπαχράμης» μετά την λήξη της αναμέτρησης Ηρακλής Καλαμάτας – Χανδριναϊκός για την ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Στα χέρια ήρθαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης Ηρακλής Καλαμάτας – Χανδριναϊκός (1-1) για την 25η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας παράγοντες και παίκτες των δύο ομάδων.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο χειρότερα όταν ένα φίλαθλος των φιλοξενούμενων έσπασε την πόρτα του γηπέδου, με συνέπεια να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια.
Ο διαιτητής του αγώνα μετά από περίπου 2 ώρες έκλεισε το φύλλο αγώνα στο οποίο καταγράφει τα όσα συνέβησαν μετά το φινάλε του ματς.
Πηγή: sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.