Κυκλοφοριακό ζήτημα προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας.
Για την ακρίβεια ένας οδηγός ο οποίος είχε καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και ήρθε στην περιοχή για να παρακολουθήσει το Ράλι Ακρόπολις, πα΄ρκαρε παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο απέναντι από την Πλατεία με σκοπό να γευματίσει σε κάποιο ταχυφαγείο.
Λίγα λεπτά μετά λεωφορείο προσπάθησε να περάσει από το σημείο και φράκαρε. Ο λόγος; Το όχημα δεν έπαιρνε μπροστά. Για λίγα λεπτά δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα με την ουρά να φτάνει στο Πέτρινο ωστόσο στη συνέχεια η κυκλοφορία εξετράπη από την Σκληβανιώτου και αποσυμφορήθηκε η κατάσταση.

Με τα πολλά και μετά από περίπου μισή ώρα το αυτοκίνητο πήρε μπροστά και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε…



































Συγγνώμη στους αναγνώστες, παρακωλυση συγκοινωνίας. Ευχαριστώ
Η Αστυνομία πάλι χαρταετό πέταγε
Δεν ήξερε ότι απαγορεύεται να παρκάρει σε πεζοδρόμιο;
Όλοι οι μαλακες της Ελλάδας στη Λαμία ζούνε
Δεν ξερω αν διαβασες, αλλα ο τυπος ηταν απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ηρθε για το ραλλυ. Αλλα, την μ@λακια σου να την πεταξεις. Ασχολησου με κατι αλλο.
Μπορείς να κάνεις τα πάντα σ’ αυτόν τον κόσμο, αν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Ό,τι και να συμβεί, να αναλαμβάνεις την ευθύνη.