Λαμία: Απίστευτο και όμως πραγματικό! Επιβάτης λεωφορείου άρχισε να πίνει βενζίνη σε πρατήριο καυσίμων!

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Ένα απίστευτο αλλά πραγματικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης σε βενζινάδικο της Εθνικής Οδού κοντά στην Λαμία. Οι παρακάτω γραμμές είναι πέρα για πέρα αληθινές και πιστοποιημένες από υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων και όχι… φανταστικές!

Όλα ξεκίνησαν όταν το λεωφορείο της γραμμής σταμάτησε στον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να ξεμουδιάσουν οι επιβάτες αλλά και να εφοδιαστεί το λεωφορείο με καύσιμα. Ένας αλλοδαπός όμως βάλθηκε να τους αφήσει όλους σύξυλους!

Ο άνδρας ο οποίος επέβαινε στο λεωφορείο κατέβηκε από το όχημα αρκετά “χαμένος” όπως ειπώθηκε από τον υπάλληλο της βάρδιας αναζητώντας την… αντλία της βενζίνης! Όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά για να “εφοδιαστεί” ο ίδιος. Ναι, καλά καταλάβατε!

Πήρε την αντλία και άρχισε να πίνει βενζίνη! Όσοι βρίσκοταν στο σημείο υπέστησαν σοκ μένοντας αποσβολωμένοι από το θέαμα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά και αφού προφανώς “μπούκωσε” από την βενζίνη έβαλε την αντλία στην θέση της και μπήκε στο κατάστημα.

Το περίεργο συμβάν είχε και συνέχεια. Απτόητος αγόρασε μια Coca Cola και μέσα στο κουτάκι έριξε την στάχτη από το τσιγάρο το οποίο κάπνιζε εκείνη την ώρα, πίνοντας παράλληλα το αναψυκτικό!!! Λίγα λεπτά μετά ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι αναχώρησαν με το λεωφορείο της γραμμής για τον προορισμό τους!

Οι υπάλληλοι του βενζινάδικου προφανώς σαστισμένοι ενημέρωσαν τον οδηγό του λεωφορείου μην ξέροντας τι άλλο να πράξουν.

Άγνωστο παραμένει πως εξελίχτηκε η συνέχεια…

Το περιστατικό μπορεί να φαίνεται απίθανο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό!!!

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *