Σήμερα στο ΔΑΚ στις 18:00: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ- Παναιγιάλειος (Live Radio NET 101,9), δείτε ότι θέλετε να γνωρίζετε…

Lamianow.gr
2 Min Read

Σήμερα  Παρασκευή 2 Οκτωβρίου  στις 18:00 ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ τον Παναιγιάλειο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016. Συντονιστείτε Radio NET 101,9 και ακούστε  ζωντανά ραδιοφωνικά  στιγμιότυπα με συνεχή live ενημέρωση από τον Παναγιώτη Κατσώνη.

Η διοίκηση της Λαμίας προχώρησε στην απομάκρυνση του Σούλη Παπαδόπουλου, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τη Λάρισα και τη «βαριά» ήττα με 3-0. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση της ομάδας της Φθιώτιδας δεν ήταν κακή, έχασε μάλλον συγκυριακά με 3-0, ουσιαστικά το ματς κρίθηκε εξαιτίας ατομικών λαθών, τα οποία δεν έλειψαν στη Λαμία.

Νέος κόουτς ο Γιώργος Βαζάκας, που ξεκίνησε στα Τρίκαλα, αλλά αποχώρησε έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα. Πολύπειρος τεχνικός, η Λαμία αποτελεί το 22ο σταθμό της καριέρας του, στόχος είναι η διεκδίκηση της ανόδου. Επιστρέφει ο Κοντέων (ΑΜ).

Τιμωρημένος για την Λαμία είναι ο Ενγκουέμ, τραυματίας ο Καραγιάννης, εκτός πλάνων και ο Αντωνόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα: Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Κοντέων, Σερτζίνιο, Λεάντρο, Τζόκιτς, Τσαμούρης, Τριανταφυλλάκος, Νεόφυτος.

Για το θετικό αποτέλεσμα ο Παναιγιάλειος…
Με δεδομένο ότι μιλάμε για μια ομάδα που «στήθηκε» αργοπορημένα και έχει πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της, το 0-0 του Παναιγιάλειου με τον Αχαρναϊκό ήταν μάλλον φυσιολογικό. Δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και πατήματα οι Πελοποννήσιοι, σ’ ένα κακό ματς, με ελάχιστες καλές στιγμές για οποιαδήποτε εκ των δύο ομάδων. «Έχουμε μαραθώνιο μπροστά. Συγκεντρωμένα και μεθοδικά θα δουλέψουμε. Υπάρχει ανισορροπία στη φυσική κατάσταση, γιατί κάποια παιδιά άργησαν να μπουν στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλά σε δύο, τρεις εβδομάδες», επεσήμανε ο κόουτς, Παναγιώτης Τζαναβάρας.
Ο Τζαναβάρας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία επιθετικό Ζουνίνιο.
Πιθανή ενδεκάδα: Πίτκας, Σπίνουλας, Φωτιάς, Ιωάννου, Σανδραβέλλης, Κρισμάρεβιτς, Ομάρ, Πέρεθ, Μπούνας, Μίλιτς, Σκαρτσίλας.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *