Με γερή καμπάνα κινδυνεύει ο Λεβαδειακός για όσα έγιναν στο ημίχρονο του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι Τζήλος, σχεδόν προπηλακίστηκε από οπαδό που μπούκαρε στο χώρο των αποδυτηρίων και του τα έσουρε με πολλά… γαλλικά για να σφυρίξει καλύτερα την ομάδα των Βοιωτών. Μέχρι να απομακρυνθεί από την αστυνομία και να ηρεμήσει η κατάσταση κοπανούσε τις πόρτες. Μοιραία ο Λεβαδειακός θα κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή και το πρόστιμο θα είναι ιδιαίτερα τσουχτερό.
onsports

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.