Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παίρνει πίσω τις δηλώσεις του περί διαιτησίας μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός της ακριτικής ομάδας με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζει ότι ότι η δήλωσή του έγινε εν βρασμώ ψυχής και ότι βλέποντας ξανά την φάση σε βίντεο θεωρεί ότι ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση.
«Οι αναφορές μου για τον διαιτητή του αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – Ολυμπιακός που έγιναν μετά τη λήξη του ήταν εν θερμώ, με βάση την εικόνα που είχα από τον αγωνιστικό χώρο. Βλέποντας ξανά την επίμαχη φάση σε βίντεο, πιστεύω ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή χωρίς να είναι αυτή αποκλειστικά υπεύθυνη στη διαμόρφωση του αποτελέσματος», αναφέρει ο Λουτσέσκου.
Ο προπονητής της Ξάνθης έχει κληθεί σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για τα όσα υποστήριξε περί διαμόρφωσης του αποτελέσματος από τον διαιτητή Χρήστο Μήτσιο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.