Ανυπεράσπιστο βρέθηκε στα χέρια δυο νεαρών Πακιστανών ένα ανήλικο Ελληνόπουλο, το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι αλλοδαποί, που και αυτοί είναι ανήλικοι, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται, του επιτέθηκαν και το χτύπησαν για να το ληστέψουν!
Οι δύο υποτιθέμενοι 17χρονοι πλησίασαν το 16χρονο θύμα τους ενώ περπατούσε ανυποψίαστο και του άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα που είχε μαζί του, χρησιμοποιώντας βία.
Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια και προσπάθησαν να εξαφανιστούν, αλλά τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους φόρεσαν χειροπέδες.
Οι ανήλικοι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα χρήματα καθώς και μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 1,8 γραμμαρίου. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Μετά από σύντομη φυλάκιση θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να απελαθούν, όπως είναι η πάγια διαδικασία.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.