Στο δεύτερο φιλικό με το Ρέθυμνο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε και πάλι με 61-55
Έστω και σε άλλη έδρα, στα «Δύο Αοράκια» Ηρακλείου, έστω και πιο δύσκολα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε ξανά του Ρεθύμνου (61-55), έχοντας και πάλι τον κόσμο του στο πλευρό του.
Τα δεκάλεπτα: 15-8, 29-26, 45-43, 55-61.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Μυκονιάτης – Κουλουριώτης): Ματαλών 8, Σχίζας 7 (2), Ρέλφορντ 7, Σάφτενααρ 4, Γιαννόπουλος 3(1), Καμπερίδης 2, Κλουφ 6 (2), Αγκμπελέζε 2, Κορόλεφ 13 (2), Θεοδωρίδης 3(1).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μίνιτς): Καλαϊτζάκης 6 (1), Μποχωρίδης 4 (1), Γιάνκοβιτς 15 (2), Φώτσης 4, Φελντέιν 19 (1), Διαμαντίδης 3 (1), Παπαγιάννης 8, Κρίσεβιτς 2.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.