Δεν πήγε στην προπόνηση ο Μπερμπάτοφ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Για να μην κυκλοφορεί στην πόλη συνέχεια με την Bentleyο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της Παρασκευής και πήγε στη Βουλγαρία για να φέρει ένα άλλο αυτοκίνητο, cadillac escalade.

Ωστόσο σήμερα ενώ ήταν να φτάσει στις 4 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και να πήγαινε στην προπόνηση, ερχόμενος από τη Σόφια, το αυτοκίνητο χάλασε κι… έμεινε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να χάσει την προπόνηση του Σαββάτου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα από την προπόνηση, η ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Μετά την ξεκούραση της Παρασκευής οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν και πάλι το παρόν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τους πολλούς και δύσκολους αγώνες που ακολουθούν με πρώτο αυτό της Τετάρτης (23.09) κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και πολύ τρέξιμο με τον Πάολο Αρτίκο να ετοιμάζει τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι οποίες αποτέλεσαν και το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης που διήρκεσε 90 λεπτά. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης , Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο, ο Τέρι Αντόνις πρόγραμμα αποκατάστασης σε ανεβασμένους ρυθμούς, ο Γκόικο Τσίμιροτ αποθεραπεία με ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι ο Μάριν Λέοβατς θεραπεία στο γυμναστήριο.  Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ απουσίαζε με άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Νέα Μεσημβρία για τις 10:30 το πρωί της Κυριακής (20.09).

Πηγη

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *