Ανακοίνωση σχετικά με την παύση λειτουργίας από 13-18 Δεκεμβρίου, λόγω εκλογών, εξέδωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ANΑΚΟΙΝΩΝΕΙ :
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ώρα 13.00 μ.μ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ 14-17/12/2017 ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.