Θήβα: Πέταξαν πέτρες και έσπασαν παρμπρίζ λεωφορείου

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Επίθεση σε διερχόμενο οδηγό λεωφορείου με πέτρες πραγματοποίησε ομάδα Ρομά, στις 12:00 περίπου το πρωί, στη «γέφυρα του τρόμου» στο Πυρί Θήβας.

Ο άτυχος οδηγός είναι ιδιοκτήτης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θήβας, ο οποίος είχε αγοράσει μονάχα τρεις ημέρες προτού το λεωφορείο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόλαβε να κάνει ούτε ένα δρομολόγιο πριν του σπάσουν το παρμπρίζ του λεωφορείου οι ανήλικοι Ρομά.

Συγκεκριμένα όταν ο οδηγός περνούσε από τη «γέφυρα του τρόμου» μια ομάδα ανήλικων Ρομά εμφανίστηκε και άρχισε να πετάει πέτρες στο διερχόμενο λεωφορείο, με απότοκο μια εξ αυτών να το πετύχει και να ραγίσει το παρμπρίζ, κάτω δεξιά, του οχήματος.

Παρά το γεγονός πως η ζημιά δεν φαίνεται μεγάλη στις φωτογραφίες, το ράγισμα έχει επεκταθεί με αποτέλεσμα να χρειάζεται η άμεση αντικατάσταση του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλα οχήματα τα οποία πέρασαν από το σημείο αυτό δέχτηκαν επίθεση με πέτρες, το πρωί της Πέμπτης 25/11.

Πηγή: radiothiva.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *