Αγρια επεισόδια ξέσπασαν το μεσημερί της Πέμπτης στη Δυτική Όχθη ανάμεσα σε νεαρούς Παλαιστίνιους και ισραηλινές δυνάμεις καθώς οι Παλαιστίνιου βγαίνουν στους δρόμους μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.
Οι σφοδρότερες συγκρούσεις ξέσπασαν στην Ραμάλα και τη Βηθλεέμ όταν οι ισραηλινές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν τους διαδηλωτες.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι Παλαιστινίου πραγματοποιούν απεργία ενώ ο επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε κάλεσε σε δεύτερη Ιντιφάντα δίνοντας ραντεβού για την Παρασκευή, την ιερή ημέρα των Μουσουλμάνων.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε, έπειτα από τις εξελίξεις, ότι θα αναπτύξει επιπρόσθετες δυνάμεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Όπως είπε εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι επιπλέον τάγματα θα αποσταλούν στην Δυτική Όχθη και ότι κι άλλες δυνάμεις θα είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν αν χρειαστεί, καθώς υπάρχουν φόβοι για την πρόκληση βίαιων επεισοδίων μετά την ανακοίνωση του Τραμπ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE VIDEO:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.