Τρίκαλα: 13χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο και σώθηκε

1 Min Read

Μέλη της οικογένειας δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί και αναζητώντας το κορίτσι, το βρήκαν  στο πεζοδρόμιο. Αμέσως ο πατέρας πήρε το παιδί και το μετέφερε με το δικό του αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

-Advertisement-
fitcare

Να σημειωθεί πως είχε ειδοποιηθεί και το ΕΚΑΒ, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο αλλά δευτερόλεπτα πριν ο πατέρας είχε πάρει το παιδί.

Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν είναι ενθαρρυντικές, καθώς το παιδί ανταποκρίνεται και εξωτερικά δεν έχει τραύματα.  Εσωτερικά, οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Αυτόπτες μάρτυρες  αναφέρουν πως άκουσαν τον θόρυβο της πτώσης και βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι χτύπησε λογικά στην τέντα του πρώτου ορόφου που ήταν ανοιχτή και μετά έπεσε στο πλακόστρωτο.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Αυτός να είναι ίσως ο λόγος που το 13χρονο κορίτσι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Πηγή: trikalaola

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *