Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε 3-1 της Λάρισας σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μοράρ (12’) και Μάζουρεκ (34’), ενώ οι «βυσσινί» μείωσαν στο 49’ με τον Λεοζίνιο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ρόσα.
Παναιτωλικός – Λάρισα 3-1 (Novasports 3)
Γκολ: 12′ Μοράρ, 34′ Μάζουρεκ, 90’+3′ Ρόσα – 49′ Λεοζίνιο
Κίτρινες κάρτες: Πάουλο, Μαρκόφσκι, Ρόσα – Φάρκας, Αγκάνοβιτς, Κριζμάν
Κόκκινες κάρτες: –
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ (65′ Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (75′ Λόπες), Ρότσα, Μαρκόβσκι (68′ Ρόσα).
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φαρκάς (81′ Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (89′ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.
πηγη-zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.