Δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 17 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.
Συγεκκριμένα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πέρασαν χειροπέδες στους δύο νεαρούς διότι κατείχαν από κοινού μικροδέμα κάνναβης βάρους 54,5 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο τσιγάρο και ειδική συσκευή θρυμματισμού καπνού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.