Ο Δ.Σαλαπάτας μιλάει για την Μαλεσίνα στο Radio NET 101.9: “Θα είμαστε διεκδικητές του τίτλου”

Lamianow.gr
1 Min Read

Για τους στόχους της Μαλεσίνας στο νέο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην Φθιώτιδα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 και τον Παναγιώτη Κατσώνη ο Δημήτρης Σαλαπάτας. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Φθιώτιδας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στην διάρκεια της προετοιμασίας την αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και την σημασία της κατάκτησης του Σούπερ καπ.

Ο πολύπειρος τεχνικός (αναμφίβολα αυτός με την μεγαλύτερη εμπειρία στην Φθιώτιδα) τόνισε ότι θα προσπαθήσει να περάσει την φιλοσοφία του καλού ποδοσφαίρου στην ομάδα του ενώ δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πως οι “ερυθρόλευκοι” θα είναι από τις ομάδες που θα το διεκδικήσουν.

Να υπενθυμίσουμε πως σαν προπονητής έχει περάσει από αρκετές ομάδες: Σπάρτη, Λήλας Βασιλικού, Θήβα, Ηλυσιακός, Μαλεσίνα, Πανθυρεατικός, Αχαϊκή, ΑΕ Κω, Αιολικός, Αστέρας Αμαλιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Ορχομενός, ΠΑΕ Θράκη, Λεβαδειακός, Λεωνίδιο, Νέα Αρτάκη, ΑΟ Κύμης, Χανιά, Οπούντιος Μαρτίνου και Προοδευτική Λάρυμνας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ PLAY ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.