Σοβαρό τροχαίο με αστυνομικούς στις Λιβανάτες-Στην ΜΕΘ ο Διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων

lamianow
1 Min Read

Ένα περίεργο τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή των Λιβανατών και στο ρεύμα προς Λαμία. Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, τραυματίστηκαν την ώρα της υπηρεσίας όταν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τους “καρφώθηκε” άλλο όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα Ι.Χ ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης. Το τμήμα τροχαίας κλήθηκε να βοηθήσει και σε λίγο αστυνομικοί που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο έφτασαν στο σημείο.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις στάθμευσαν πίσω από το ακινητοποιημένο όχημα και ένας εκ των αστυνομικών βγήκε με πυροβεστήρα από το όχημα της τροχαίας προκειμένου να βοηθήσει στο περιστατικό με το ακινητοποιημένο όχημα που έβγαζε καπνούς από την μηχανή του.

Πριν ωστόσο προλάβουν να βγουν και οι άλλοι δυο, που επέβαιναν, ένα τρίτο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό τους. Δυο αστυνομικοί και ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν σοβαρά και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

*Η κατάσταση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Ριζακου ο όποιος επέβαινε στο όχημα είναι αρκετά σοβαρή, εισήλθε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας. Τραυματισμένη, εκτός κινδύνου η αστυνομικός που επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *