Σοκ στις Λιβανάτες: Νεκρός 37χρόνος οικογενειάρχης, καταπλακώθηκε από τρακτέρ- Περίμενε και 2ο παιδί…

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Θρήνος στην περιοχή των Λιβανατων Φθιώτιδας. Λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο 37χρόνος Μ.Ρ βρέθηκε καταπλακωμενος -από περαστικο- από το τρακτέρ που οδηγούσε στο ελαιοπερίβολο του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaNow o νεαρός οικογενειάρχης, πατέρας ενός 3χρόνου παιδιού πήγε το πρωί στο χωράφι του προκειμένου να ραντισει τις ελιές.

Σε ένα σημείο του ελαιοπερίβολου, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες υπήρχε κλίση του εδάφους. Ο γεωργικος ελκυστηρας τουμπαρε και τον πλάκωσε με τραγικό αποτέλεσμα.

Το νεαρό άνδρα εντόπισε κάποιος περαστικός μετά από αρκετή ώρα- οι πρώτες πληροφορίες  λένε πως εντοπίστηκε μετά από 2 ώρες περίπου από το τραγικό συμβάν- καλώντας άμεσα και συγχωριανούς του προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν. Άμεσα στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο ωστόσο το μονο που διαπιστώθηκε ήταν η τραγική είδηση.

Ο 37χρόνος Μ.Ρ είχε ένα τρίχρονο παιδί ενώ η γυναίκα του περίμενε και δεύτερο. Σύμφωνα μάλιστα με τους συγχωριανούς του ο πατέρας του πριν από περίπου 30χρόνια είχε χάσει την ζωή του σε διπλανό ελαιοπεριβολο.

 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *