Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατέθεσε και τυπικά στο γραφείο του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Η κ. Γεννηματά έφτασε ακολουθούμενη από περίπου είκοσι νεολαίους, ενώ κατέθεσε ταυτόχρονα και τις 1.000 υπογραφές που απαιτούνται.
Δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρε για την ενότητα και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης παίρνει σάρκα και οστά.
«Η μεγάλη Κεντροαριστερά μπορεί να εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Προτεραιότητές μας είναι η ανάπτυξη, οι δουλειές και η προστασία των αδύνατων. Η νέα Αλλαγή ξεκίνησε και είναι στα χέρια των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Κατέθεσα μαζί και χίλιες αγωνίες και προσδοκίες νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν μετά το 81» τόνισε η κ. Γεννηματά.




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.