Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη: «Είναι γελοία η αγκωνιά για χαιρετισμό»

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει κόψει τις χειραψίες και στο χιούμορ του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τους… αγκώνες, απάντησε οτι το θεωρεί γελοίο.

Με ένα viral σκηνικό συνοδεύτηκε η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ένταση με την Τουρκία.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιχείρησε να τον χαιρετήσει με τους αγκώνες, όπως έκανε λόγω κορονοϊού τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και με την Φώφη Γεννηματά, όμως ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ αρνήθηκε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε, θέλοντας να κάνει χιούμορ του είπε: «δεν είναι ένδειξη καπιταλιστικής οικειότητας η αγκωνιά».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τότε του απάντησε: «Είναι γελοία λιγάκι η αγκωνιά. Είναι προτιμότερο να μιλάει ο άλλος κοιτάζοντας τον άλλον στα μάτια».

Έτσι οι δυο τους άφησαν τα πολλά… πολλά και πήγαν κατευθείαν στο κέρασμα καφέ.

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *