Ο Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα ή αλλιώς Πίτι θα είναι το νέο απόκτημα της Λαμίας.
Ο 36χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην πόλη μας, πέρασε τα εργομετρικά και σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.
Ο πολύπειρος άσος έχει… οργώσει τα γήπεδα της Ισπανίας μετρώντας 149 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία, όπου αγωνίστηκε με Ράγιο Βαγεκάνο, Γρανάδα και Σαραγόσα. Επίσης είχε 5 γκολ σε 17 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού.
Φιλικό στην Λάρισα στις 18.30
Ένα ακόμη φιλικό τεστ, το τρίτο κατά σειρά, θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου στην Λάρισα ο ΠΑΣ Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» θα κοντραριστούν με την ΑΕΛ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο AEL FC ARENA με ώρα έναρξης τις 18:30.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΠΙΤΙ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.