Η Ρεάλ φέρεται έτοιμη να ταράξει τα νερά στη μεταγραφική αγορά και να συντρίψει το προηγούμενο ρεκόρ αγοράς ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με την πάντα έγκυρη στο ρεπορτάζ της Ρεάλ, Marca, η «βασίλισσα» ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Μονακό για την αγορά του Κιλιάν Εμπαπέ.
Όπως αναφέρεται, οι Μονεγάσκοι θα εισπράξουν 160 εκατ. ευρώ, συν άλλα 20 εκατ. ευρώ ως μπόνους για την παραχώρηση του 19χρονου Γάλλου επιθετικού. Ο τελευταίος προβλέπεται να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με αποδοχές 7 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Εμπαπέ θα κάνει δικό του το ρεκόρ ακριβότερης αγοράς παίκτη, αφού τα 105 εκατ. ευρώ που έδωσε η Μαν. Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά φαντάζουν… ψίχουλα μπροστά στη νέα «βόμβα».
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.