Σε δεδομένα Φεβρουαρίου επιστρέφει η Λέσβος αφού οι συνεχείς μικρές ροές αύξησαν σε 4.289 τον αριθμό των εγκλωβισμένων στο νησί προσφύγων και μεταναστών που περιμένουν να εξεταστεί το αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλει.
Το τελευταίο 48ωρο και σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, στη Λέσβο πέρασαν 157 άτομα, στη Χίο πέρασαν πέντε (οι πρώτοι μετά από ένα μήνα μηδενικών ροών) και στη Σάμο 85.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στα νησιά ευθύνης της, σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου, ζουν συνολικά 9.807 άτομα: στη Λέσβο 4.289, στη Χίο 3.474 και στη Σάμο 2.044.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.