Οπαδοί της Ομόνοιας άνοιξαν λογαριασμό για να στείλουν τον Βύντρα στον ΟΦΗ !

lamianow
1 Min Read

Σε μία απίστευτη κίνηση τρολαρίσματος προκειμένου να… «σπρώξουν» το Λουκά Βύντρα προς τον ΟΦΗ, προχώρησαν οι φίλοι της Ομόνοιας.
Το όνομα του Λουκά Βύντρα βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν αναμένεται να προχωρήσει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η εξέλιξη αυτή… «συσπείρωσε» τον κόσμο της Ομόνοιας που επιθυμεί να δει το Βύντρα στα «μελανόλευκα», για το λόγο αυτό οπαδικό σάιτ του «τριφυλλιού» ανήρτησε μήνυμα με τίτλο «τραπεζικό λογαριασμό οικονομικής ενίσχυσης του ΟΦΗ για την απόκτηση του Λούκα Βύντρα». Μία πρωτοβουλία που περιλαμβάνει τις εξής ξεκαρδιστικές πληροφορίες:

«Σε μια πράξη αγάπης και εκτίμησης προς τους κρητικούς αδελφούς του ΌΦΗ φαίνεται να προχωρούν επιφανείς κύπριοι ΟΜΟΝΟΙΑτες, ανοίγοντας τραπεζικό λογαριασμό για την γεφύρωση της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει μεταξύ ΟΦΗ και Λούκα Βύντρα ώστε να γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή.

Οι κρητικοί στο άκουσμα της είδησης για να ευχαριστήσουν τους κύπριους αδελφούς, έστειλαν 200 κιλά λάδι και ένα τόνο κλωστική κάνναβη για την κατασκευή της νέας φανέλας η οποία θα παρουσιαστεί λίαν συντόμως απο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ευχή όλων μας να μαζευτούν τα λεφτά το συντομότερο δυνατό και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή για την πολύπαθη κρητική ομάδα».

πηγη-sdna.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *