Επιφυλάξεις για τα έργα στο ΔΑΚ από την «Κοινωνική Συμμαχία»!

lamianow
By lamianow Add a Comment
1 Min Read

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνική Συμμαχία» με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Κοτρωνιά και Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το ΔΑΚ. Στην παρουσία της εκεί ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Στέλιο Καραγιάννη, τον Εργολάβο του έργου και Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για την πορεία των έργων και την κατασκευή του στεγάστρου.  

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της  αντιπολίτευσης εξέφρασαν επιφυλάξεις για την έγκυρη παράδοση των έργων  τονίζοντας ότι ο “Χρόνος δεν είναι σύμμαχος”.

O Γ.Κοτρωνιάς τόνισε συγκεκριμένα πως: “…βάσει των υπολογισμών μου θεωρώ ότι ο χρόνος έχει υπερκεραστεί και διατυπώνω μια επιφύλαξη αν αυτή η κατασκευή θα έχει ολοκληρωθεί 20 του μηνός. Κάναμε κάποιες προτάσεις και παρατηρήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί το έργο. Όπως συμβάλλαμε ως τώρα το ίδιο θα κάνουμε και στην συνέχεια προκειμένου να αποπερατωθεί το έργο”. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται κομμάτια του στεγάστρου ενώ θα πραγματοποιηθούν και έργα για τα αποδυτήρια και τον ηλεκτροφωτισμό. Για την ακρίβεια θα τοποθετηθούν δύο ακόμη πυλώνες φωτός.

Συζήτηση με τον δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη για την εξέλιξη των έργων είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Τεννές. 

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *