Ακόστα και επίσημα στον ΠΑΣ Λαμία!

lamianow
By lamianow 1 comment
1 Min Read

Και με την “βούλα” ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία είναι ο Νόε Ακόστα. Ο Ισπανός έμπειρος ήταν μια ανάσα από τους “κυανόλευκους” και η συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Είναι η τρίτη μεταγραφή για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετά τους Βουό και Ποντλόγκαρ. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Noe Acosta Rivera ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα με 30 συμμετοχές σε UEFA LEAGUE, ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήρθε σε συμφωνία με τους «κυανόλευκους» για συνεργασία ενός έτους. Φέτος κατέγραψε 30 συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ. Με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε απολογισμό 91 ματς και 12 τέρματα.

Προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα των Ολυμπιακού Βόλου, Λεβαδειακού και Άρη. Στη Super League ο Ακόστα μετρά 155 συμμετοχές και 12 γκολ, οπότε η επικείμενη έλευσή του στη Λαμία προσθέτη την απαιτούμενη εμπειρία που ψάχνει η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ενόψει της πρώτης παρουσίας της στη μεγάλη κατηγορία.

Κάτοικος Λαμίας ο Ακόστα

Share This Article
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *