Ο Μπέσνικ Χάσι προστίθεται στην λίστα των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον νέο τους προπονητή και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης, βρίσκονται σε επαφή με τον 45χρονο Αλβανό τεχνικό.
Ο Χάσι, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητή στην Άντερλεχτ, ενώ το 2014 ανέλαβε τα ηνία της βελγικής ομάδας, αντιμετωπίζοντας και αποκλείοντας τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2015-16.
Τον Ιούνιο του 2016 μετακόμισε στην Πολωνία για την Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά απολύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.