1 χρόνο μετά οι γκάνγκστερ κατάφεραν την απαγωγή της Μαριέ – Το χρονικό της απαγωγής που μετρά δυο χρόνια

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
2 Min Read

Αυτό που δεν πέτυχαν το 2016 το πέτυχαν 1 χρόνο μετά ως φάνηκε οι εντεταλμένοι γκάγκστερ που λειτουργούν ως φαίνεται για χατίρι του Νορβηγού πατέρα της 4χρονης Μαριέ Ελένης, η οποία απήχθη το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου από το ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην Λευκωσία όπου και φοιτά.

Το χρονικό της απαγωγής που μετρά δυο χρόνια

Δυο χρόνια πίσω βρίσκεται η άκρη του νήματος στην υπόθεση της απαγωγής του παιδιού. Τότε ήταν, το 2015 όταν η Ελληνοκύπρια μητέρα του παιδιού, χωρισμένη από τον Νορβηγό πατέρα του, που κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λευκωσίας την παράνομη κράτηση του παιδιού της από τον 56χρονο πρώην σύζυγό της στην χώρα όπου διέμεναν μαζί πριν από το διαζύγιο, στη Νορβηγία.

Τοπικό δικαστήριο είχε παραχωρήσει μετά από σχετική απόφαση, την κηδεμονία του παιδιού στην μητέρα του. Μητέρα και παιδί έκτοτε διέμεναν στην Κύπρο.

Στο παραπέντε η απαγωγή από το οδόφραγμα

Σοκαρισμένη ήταν η κοινή γνώμη όταν η Αστυνομία μετά από συντονισμένες ενέργειες και αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών είχε περάσει χειροπέδες σε 3 άτομα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου που είχαν ως στόχο την απαγωγή και πάλι της Μαριέ Ελένης. Στην κατοχή τους μάλιστα είχαν εντοπιστεί χάρτες με σχετικές σημειώσεις πάνω με το σπίτι της μικρής και της μητέρας της αλλά και του νηπιαγωγείου στο οποίο πηγαίνει το παιδί.

Οι συλληφθέντες  ηλικιών 29, 40 και 60 ετών, ισχυρίστηκαν ότι έφθασαν στην Κύπρο για να  παραλάβουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 56χρονου πατέρα της 4χρονης, το οποίο διαθέτει στην Κύπρο. Αμέσως μετά απελάθηκαν από την Κύπρο και οι 3 χωρίς να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τους χάρτες και τις οδούς του σπιτιού και του νηπιαγωγείου που είχαν στην κατοχή τους.

Στην φωτογραφία, ένας από τους τρεις συλληφθέντες γκάνγκστερ

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *