Με βαθμό ο Αστέρας στα πλέι οφ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr
2 Min Read

Το παιχνίδι αυτό είχε το λιγότερο άγχος από κάθε άλλο, καθώς δεν παιζόταν η παραμονή κάποιου… Ο Αστερας Τρίπολης όμως ήθελε τη νίκη για να μπει με βαθμό στα πλέι οφ και τα κατάφερε καθώς νίκησε 2-0 την αδιάφορη Κέρκυρα.

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε δυνατά στο ματς και σκόραρε σχετικά νωρίς στο 14′ ο Πάρα πέτυχε το γκολ με κεφαλιά κι έκανε το 1-0.

Ο Αστέρας πίεζε ασταμάτητα προς την εστία του Σέτκους, ο οποίος μόνος του προσπαθούσε για τους Φαίακες… Αλλά στο 41′ δεν μπόρεσε να αποφύγει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Και αυτό σημειώθηκε έπειτα από στημένη φάση για τον Αστέρα (φάουλ).

Ο Νίκο εκτέλεσε το φάουλ όπως και στο πρώτο γκολ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα χωρίς όμως να παρεμβληθεί άλλος ποδοσφαιριστής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έριξε τον ρυθμό και τις λίγες φορές βγήκε στην επίθεση τον σταμάτησε ο Σέτκους. Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη επιθετικά συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να ενοχλήσει τον Αστέρα στην περιοχή του.

Αστέρας (Βεργέτης):
 Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Αλόκο, Παντελιάδης (84′ Παπαχρήστος), Ιγκλέσιας, Λομπάτο (58′ Τσοκάνης), Νίκο, Πάρα, Γιαννιώτας, Σκουρτάι (76′ Μουνάφο).

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Σιόντης, Μανωλάς, Βενέτης, Παρασκευαίδης, Κρητικός, Ανδρεόπουλος (46′ Μεντής), Χαβίτο (46′ Φάμπιο), Γεωργακόπουλος (72′ Κόντος), Γκαζαριάν, Ζορμπάς.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.